Search and Hit Enter

Pasen

Voor Pasen heb ik een aantal foto’s gemaakt. Uiteraard met paas kuikentjes, eieren, maar ook met narcissen en tulpen. Geen echte bloemen, maar bloemen van papier. Hieronder een kleine selectie van mijn Paas foto’s.

fijne paasdagen

Papieren bloemen zijn leuk om te maken. Gelukkig zijn er genoeg YouTube filmpjes te vinden die je precies uitleggen hoe dat moet. En een groot voordeel je kunt ze zo lang gebruiken als je maar wil!

vrolijk pasen

Bij sommige plaatjes heb ik de tekst Vrolijk Pasen gebruikt en bij andere weer Fijne Paasdagen. Maar wat er ook voor tekst op staat, het zijn altijd lekker kleurrijke en vrolijke plaatjes geworden.

vrolijk pasen rode tulp

Deze vuurrode papieren tulp vond ik ook wel passen bij het Vrolijk Pasen op het plaatje. Het ei bleef overigens niet zo maar uit zich zelf staan. Daar moest wat kneedgum aan te pas komen. Maar uiteindelijk, je moet soms wat geduld hebben, bleef jij toch netjes staan.

Je kunt deze foto’s vinden op diverse sites, o.a:

http://www.shutterstock.com/Vannaweb

www.dreamstime.com/vannaweb

Koop je je stock foto’s liever van een andere site laat het mij dan even weten, dan kan ik kijken of ik daar ook foto’s verkoop.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *