Search and Hit Enter

Koningsdag afgelast

Gisteren hoorden we dat samenscholingen verboden zijn tot 1 juni. Wat betekent dat een aantal feesten, zoals Koningsdag, niet door gaat.

Dat is wel heel erg jammer. Maar als het nodig is om jezelf en elkaar te beschermen is het natuurlijk niet te veel gevraagd.

Ik had al een heel aantal foto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor dit geweldige oranje feest. Nu zou je ze alleen nog kunnen gebruiken om aan te geven dat het feest niet door gaat.

koningsdag

En sommigen zijn natuurlijk ook goed te gebruiken voor andere Nederlandse oranje feestjes. Die er hopelijk nog wel gaan komen. Want op een gegeven moment zullen er toch wel weer voetbal wedstrijden en andere sport evenementen gaan plaats vinden waar oranje op vertegenwoordigd zal zijn.

oranje nederland stock image

Maar zo’n marktkraampje, tja dat is natuurlijk echt Koningsdag. Dat plaatje kun je bijna nergens anders voor gebruiken denk ik. Ik had er een gemaakt van karton met wat oranje vlaggetjes, een oranje dakje erop en klaar voor de verkoop.

kraampje koningsdag

Tja, heb er nu ook maar een gemaakt met het woord afgelast erop, want dat is nu de realiteit.

Wie had dat gedacht dat Koningsdag afgelast zou worden. Echt heel jammer, zo veel leuke gezellige bijeenkomsten die nu niet door kunnen gaan door dat stomme corona virus.

koningsdag afgelast 2020

Maar ja, er zijn ergere dingen, dit virus kost heel veel mensen levens. Daar is het missen van een leuk feest natuurlijk helemaal niets bij.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *